Fortsätt till huvudinnehåll

Dukat för bröllop


I lördags gifte sig min lillebror med sin Madeleine och jag fick äran att duka och dekorera, jag fick fria händer bara det var rosa med.

Lokalen (Kungsbyns festvåning utanför Västerås) är en jättemysig lokal. Möblerna har kanske sett sina bästa dagar men lokalen väger upp det. Trots dess storlek blir den liten och intim med alla pelare som delar upp den i mindre sektioner.

Vi försökte att hålla en ganska låg budget, men man kan komma långt på det. Pappersdukar, silvriga plastbestick, vinglas, glastallrikar, ljuslyktor och vaser från IKEA. Borden dukades med rosa större pappersservetter, vaser med rosa rosor och trollhassel. Mellan vaserna slingrade murgröna.

Jag gjorde en girland av snöre och servetter som jag vek över och häftade fast. Bakom brudparet gjorde jag ett hjärta av björkris och på det fäste jag 2 svalor som höll en banderoll i näbbarna med brudparets initialer.Jag gjorde även festprogram och placeringskort.

Fick även äran att vara brudparets fotograf. Fler foton hittar ni på min facebooksida:
www.facebook.com/annagorandesignKommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Inbjudningskort student

En ny inbjudan till studentfirande, Student kalligrafi. Fler varianter på inbjudningskort till student hittar ni här: www.annagorandesign.se/sv/fest-student #studentkort #inbjudningskortstudent # inbjudningskort #studentfirande #inbjudan #student

Prins och prinsessa, NYA grafiska tryck

Går att få med första bokstaven i barnets namn.

Inbjudningskort till student

Letar du inbjudningskort till studentfirande? De flesta eller alla kort i webshopen kan anpassas till studentkort. Här är några förslag...