Fortsätt till huvudinnehåll

Inbjudningskort till kund

Ett dubbelt kort med fotoremsa och monogram. Tryckt på pärlemopapper med vit insida. På vänster insida ett bälte och under detta kort med övrig info. Marinblå kuvert.
Ett provkort till kund. Ett enkelt kort i 2 lager med stansad spets.
Illustration Hortensia.
Ett inbjudningskort i 2 lager med spets, sidenband och hänge med datum. Det undre lagret kvistpapper och det övre matt vitt papper.

2 st tackort med foto monterat. Fotona framkallade på matt tjockare fotopapper, som ger en underbar lyster till fotot. Korten anpassade efter övriga trycksaker som kunderna beställt.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Inbjudningskort student

En ny inbjudan till studentfirande, Student kalligrafi. Fler varianter på inbjudningskort till student hittar ni här: www.annagorandesign.se/sv/fest-student #studentkort #inbjudningskortstudent # inbjudningskort #studentfirande #inbjudan #student

Prins och prinsessa, NYA grafiska tryck

Går att få med första bokstaven i barnets namn.

Emaljmuggar - 3 nya motiv på G

Trädgård, Pelargoner och Skogen. Sedan tidigare har jag motiven; Ängsblommor, Grönsaker och Bakverk med motiv från Elsa Andersons Konditoris sortiment.  Emaljmuggarna är av högsta kvalitet och rymmer ca 3,5 dl. Ni kan läsa mer om dem på min hemsida. www.annagorandesign.se #emaljmugg #emaljmuggar #muggpelargon #emaljmuggpelargon