Fortsätt till huvudinnehåll

Provkort

Har ni en idé om hur ni vill att ert kort ska se ut eller har ni en tanke som ni inte kan formulera? Då kan vi hjälpa dig att ta fram ett provkort. Kostnaden är 30 kr inkl frakt. Det priset drar vi sen av vid en ev. beställning. Priset på det färdiga kortet (vid beställning) beror sen på antal och utformning.

Eller har ni sett ett kort på vår hemsida som ni vill se i verkligheten kan ni även beställa ett provkort av dessa. Även här dras kostnaden av vid en ev. beställning.


Tanja och Ian ville ha vingård som tema. De hade sett kort på en amerikansk hemsida men ville ha en egen variant. Jag tog fram en illustration åt dem som sen användes på alla trycksaker (inbjudningskort, placeringskort och menyprogram). Efter det första provkortet gjordes det en del mindre ändringar innan det färdiga kortet var klart och godkänt. Vill ni se fler bilder på detta kort gå till www.pappersboden.se, Kort och sen under Kunduppdrag.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Inbjudningskort student

En ny inbjudan till studentfirande, Student kalligrafi. Fler varianter på inbjudningskort till student hittar ni här: www.annagorandesign.se/sv/fest-student #studentkort #inbjudningskortstudent # inbjudningskort #studentfirande #inbjudan #student

Prins och prinsessa, NYA grafiska tryck

Går att få med första bokstaven i barnets namn.

Inbjudningskort till student

Letar du inbjudningskort till studentfirande? De flesta eller alla kort i webshopen kan anpassas till studentkort. Här är några förslag...