fredag 24 februari 2012

Inbjudningskort bröllop, dop och fest

Vi tillverkar det mesta till Ert bröllop, dop eller fest: inbjudningskort, tackkort, placeringskort, vigselprogram, festprogram, menyer och bloggar/enklare webbsidor. Allt handgjort och anpassat efter just Era önskemål.

Utgå gärna från förslagen som Ni finner i gallerierna på www.pappersboden.se, och sätt sedan Er egen prägel på slutresultatet genom val av färg, papperstyp, band och typsnitt. Varför inte skapa ett tema som löper genom alla trycksaker och som sätter en genomgående stil på Ert bröllop/dop/fest.

Har Ni egna idéer om hur just Ert kort ska se ut - hör av Er så ska vi göra vårt bästa för att hjälpa Er förverkliga dessa. Kontakta oss för vidare information och prisförslag.

För Er som vill göra Era bröllopsinbjudningar själva, men saknar det lilla extra. Varför inte anlita mig-Anna som illustratör? Ni får då en färdig illustration i valfritt format (t.ex.tiff, pdf, eps) som ni kan använda på Era trycksaker. Naturligtvis är originalet Ert också. Ni kan även få en färdig layout som Ni själva trycker/kopierar. Kontakta oss för vidare information och prisförslag.

För mer info se www.pappersboden.se

Inbjudningskort, bröllopsinbjudan, inbjudan bröllop


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar