Fortsätt till huvudinnehåll

2 nya barnmotiv - grafiska tryck



Det började med att jag skulle göra om sonens rum och jag älskar grönt och grönska. Så det fick bli ett träd och för att få lite liv i trädet så fick ett par djur bosätta sig i det.

Ena halvan av min sons rum


Kommentarer

  1. Jättefint rum. Funderar också på att göra något motiv hemma i barnrummet men det blir nog nått med någon traktor eller bil då det är det bästa han vet. Hur har du gjort? Målat eller har du klippt ut i papper och klistrat dit? Skulle va bra med lite tips inann man börjar.

    SvaraRadera
  2. Tack, men sonen vill nu hellre ha ett hårdsrocksrum, Star Warsrum gick också bra. Så jag får nog göra om det snart :-)

    Själva trädet har jag målat. Alla detaljer, som löv och djur har jag illustrerat i datorn och sen satt fast med tapetklister. Vissa av löven är tapet.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Inbjudningskort student

En ny inbjudan till studentfirande, Student kalligrafi. Fler varianter på inbjudningskort till student hittar ni här: www.annagorandesign.se/sv/fest-student #studentkort #inbjudningskortstudent # inbjudningskort #studentfirande #inbjudan #student

Prins och prinsessa, NYA grafiska tryck

Går att få med första bokstaven i barnets namn.

Inbjudningskort till student

Letar du inbjudningskort till studentfirande? De flesta eller alla kort i webshopen kan anpassas till studentkort. Här är några förslag...