fredag 10 december 2010

Forts. bröllopstrender 2011

Kreativitet och detaljrikedom är stora bröllopstrender för 2011. Likaså originalitet och elegans.

Utomhus - Gifter ni Er en årstid när vädret tillåter så ha ett utomhusbröllop. Det är en annan av de stora trenderna för det kommande året. Ett utomhusbröllop är annorlunda, roligt och avslappnat. Men ha en plan B, för de svenska somrarna kan vara något nyckfulla.

Vintage - Återvinn - bär din mammas eller mormors bröllopsklänning. Använd äldre släktingars bröllopsfoton som en del av dekorationen. Arbeta med färger, mönster och blommor för att skapa rätt romantisk atmosfär. Gå på loppis och köp små glasburkar och vaser att ha som dekoration på borden  -antingen för blommor eller ljus.

Korttrender
Monogram - Ett monogram med brudens och brudgummens initialer har alltid varit och kommer alltid att vara en favorit. Varför? För att det är modernt, elegant och tidlöst.

Enkelt och chic - En svartvit bröllopsinbjudan är ett mycket enkelt, men elegant och modernt alternativ.

Blommor - Blommor och bröllop går hand i hand. Tryckta blomstermönster är en stor trend.

Vintage - Mönster och motiv från förr är tillbaka. Några av de detaljer som hör detta tema till är: sidenband och prickar.

Personlighet - Låt brudens och brudgummens personligheter lysa igenom på inbjudan. Kanske med foton från barndomen eller en rolig text. Låt er komiska sida synas.

Idébilder kommer inom kort

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar