Fortsätt till huvudinnehåll

Bröllopstrender 2014

Vad är det för trender som råder?
Vad jag ser mer och mer är att det personliga blir allt mer viktigt. Att brudparen vill ha något unikt som speglar dem själva och det bröllop som väntar.

Det kan vara allt från personligt utformade monogram till personliga illustrationer.

Jag skulle säga att det är 4 stora trender som råder just nu.

1. Det naturliga
Att man plockar in naturen, det naturliga, okonstlade och vilda. Låt det spegla allt från inbjudningskorten, till brudbuketten och dukningen. Att man tar in grenar och trädetaljer som dekorationer. Låt brudbuketten vara lite vild och yvig. Kanske har du plockat blommorna själv från trädgården?







2. Det personliga
Monogram i alla dess former. Personliga illustrationer, kan vara allt från kyrkan ni gifter er i, till en blomma från brudbuketten eller en illustration med"tatueringskänsla".




3. Det romantiska/vintage
Spets, yviga buketter, snirkliga typsnitt, monogram. Lite smutsiga färger som aprikost, mintgrönt och blekrosa. Pioner, hortensia, stora rosor, blommor som går att hitta i trädgården får gärna pryda både inbjudningskort och brudbukett och dukning.


Många inspireras av de vackra kläderna och miljöerna i tex Downton Abbey och väljer det som tema. Kanske väljer man några detaljer som får spegla den känsla man vill förmedla. Spets, vackra broscher, smycken och diadem. Skira brudslöjor och vackra håruppsättningar.

4. Det grafiska
Starka färger, rena linjer och grafiska typsnitt.















Hur gör man då sitt bröllop personligt?
Att man har en tanke bakom. Det kan vara allt från ett visst färgtema, till en återkommande illustration som speglar känslan som man vill ha på sitt bröllop.

Gifter ni er i vid vattnet kanske inbjudningskort och dukning får ett maritimt tema, knopar, mörkblått, snäckor. Är det istället ett vinterbröllop, kanske det istället blir snöflingor, silver och ljusblått som får bli den röda tråden.

Det viktiga är att det är något som speglar just Er. 





Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Inbjudningskort student

En ny inbjudan till studentfirande, Student kalligrafi. Fler varianter på inbjudningskort till student hittar ni här: www.annagorandesign.se/sv/fest-student #studentkort #inbjudningskortstudent # inbjudningskort #studentfirande #inbjudan #student

Prins och prinsessa, NYA grafiska tryck

Går att få med första bokstaven i barnets namn.

Inbjudningskort till student

Letar du inbjudningskort till studentfirande? De flesta eller alla kort i webshopen kan anpassas till studentkort. Här är några förslag...